Profil

Szeráf Pannóni együttműködés

2017. szeptember 29.

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft. Az ajánlatkérő vállalkozások hátterét ezidáig saját erőből oldottuk meg, de a mostani megállapodásnak köszönhetően ezután ezt a tevékenységet mostantól szakértő partnerünk végzi.

Az üzleti életben fontos, hogy egy vállalkozás megbízható partnerekkel, megrendelőkkel dolgozzon együtt. Az új megrendelések elfogadásánál mindig felmerül a kérdés: "Mennyire megbízható a megrendelő?, Ki fogja vajon fizetni a munkám?"

Az Üzlet-Infónál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szerződött partnereink csak "biztonságos" megkereséseket, ajánlatkéréseket kapjanak. A biztonságosság megítélésében legtöbbször a saját több éve tapasztalatunkra építünk, de ez új vagy kevésbé ismert partnerek esetében nem jelent megfelelő biztonságot. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy, a területen profi partnerrel együttműködve próbáljuk még inkább biztonságossá tenni az Üzlet-Infó rendszerét.

Ebből az elgondolásból kiindulva kötöttünk stratégiai együttműködési megállapodsát a Szeráf Pannónia Kft -vel.

Az együttműködés eredményeként minden új partnertől vagy kockázatos területről érkező megkereséshez csatolni fogunk egy adatlapot, melyen áttekinthető formában összefoglaljuk az adott ajánlatkérő megbízhatósági szempontból legfontosabb paramétereit. 

Pár szó partnerünkről:

"A Szeráf Pannónia Kft-t két magánszemély alapította, több mint 20 éves követeléskezelési gyakorlattal. Folyamatosan a piac gazdasági, jogi környezethez alkalmazkodva, tesszük még hatékonyabbá, gyorsabbá behajtási folyamatainkat. Cégünk elismert és lejárt követelések behajtásával foglakozik bel – és külföldön egyaránt. Cégek, és magánszemélyek részére is tudunk segíteni. Szolgáltatásaink célja, hogy megbízóink pénzforgalma javuljon, valamint jogos követeléseikhez mielőbb hozzájussanak. Alapvetően sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, ezzel csökkentve megbízóink kockázatát.

Szolgáltatásaink:

  • Adósságbehajtás:
  • Számlafigyelés
  • Jogi szolgáltatások megszervezése
  • Bélyegző, névhasználati jog"

Reméljük, hogy ennek az együttműködésnek köszönhetően egy újabb terhet tudunk levenni partnerink válláról és még biztonságosabbá tudjuk tenni szolgáltatásunk!

További Híreink

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább