Profil

Együttműködés az Iparkamarával

2016. augusztus 10.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született. Ennek értelmében a Kamara folyamatosan és rendszeresen tájékoztatja a tagjait az Üzlet-Infó partnerek keresleteiről, az Üzlet-Infó pedig jelentős - 25%-os - kedvezményt biztosít szolgáltatásai díjából azon cégeknek, akik a Kamarán keresztül veszik fel vele a kapcsolatot.

Érdemes figyelni a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamar (HKIK) hetente kiküldött hírlevelét. Ebben nem csak az aktuális Kamarai hírek szerepelnek, hanem 2016. agugusztusától folyamatsan és rendszeresen megjelennek benne az Üzlet-Infó partnercégeitől érkező különböző megkeresések és ajánlatkérések is.

A Kamarával kötött megállapodás értelmében a hírlevélben megjelent információkra hivatkozó kamarai tagok jelentős - 25%-os - kedvezménnyel vehetik igénybe az Üzlet-Infó szolgáltatásait* . 

A kedvezménnyel kapcsolatban további információk Kamara részéről a Becseki Márk projektiroda vezetőtől, az Üzlet-Infó részéről pedig Kovács Gábor kereskedelmi vezetőtől kérhető.

* a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonahtó

További Híreink

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább