Profil

Működés

Az Üzlet-Infó egy 2008 óta működő, beszerzési igényekre épülő üzleti információs szolgáltatás. Célunk, hogy tevékenységünkkel segítsük partnereinket a bevételeik növelésében és a költségeik csökkentésben. Jelenleg több mint 4400 tagot számláló kapcsolati körrel dolgozunk együtt. Ebbe a körbe hazai és külföldi KKV-k, néhány nagyvállalat, illetve önkormányzatok tartoznak bele.

Hogy dolgozik az Üzlet-Infó?

13 éves működésünk során közvetlen kapcsolatokat alakítottunk ki hazai vállalkozásokkal, önkormányzatokkal és egyéb szervezetekkel, a magyarországi kapcsolati kört egy egyre inkább gyarapodó külföldi partnerkör egészíti ki és így a teljes partnerkörünkbe már közel 4400 szervezet (4500 cég és kb. 400 önkormányzat) tartozik bele.

Ezek a partnereink folyamatosan jelzik felénk, a konkrét beszerzési igényeiket. Ezáltal tudunk róla, hogy mikor melyik partnerünk keres valamilyen beszállítót, alvállalkozót vagy éppen mikor szeretne valamilyen szolgáltatást igénybe venni.
A beérkezett beszerzési igényeket mindig gondosan ellenőrizzük, amennyiben szükséges tovább pontosítjuk. A feldolgozott információkat szűrten – tevékenységi körnek megfelelően – azonnal továbbítjuk a szerződött ügyfeleink felé, akik ezekre közvetlenül tudnak ajánlatot tenni.
Fontos, hogy minden esetben lehetővé tesszük a közvetlen kapcsolatfelvétel lehetőségét az ajánlatkérővel, így biztosítva az átláthatóságot és a hatékonyságot.
A közvetlen kapcsolatfélévtéli lehetőség mellett természetesen mi is folyamatosan kapcsolatban vagyunk mind az ajánlatkérővel, mind pedig az ajánlattevővel és segítjük a közös munkát.

A célunk tehát kettős: egy részről segíteni a hozzánk forduló cégeke/szervezeteket a megfelelő beszállító / szolgáltató megtalálásában, másrészről pedig munkalehetőségekhez, megrendelési lehetőségekhez juttatni a szolgáltatásukat igénybe vevő ügyfeleinket. 

Hogyan tudok ajánlatot tenni az Üzlet-Infóhoz beérkező beszerzési igényekre?

A hozzánk beérkező ajánlatkérésekre kizárólag azon cégek tudnak ajánlatot tenni, akik megrendelik az erre vonatkozó szolgáltatásaink valamelyikét, röviden azok akik szerződést kötnek velünk.

A velünk kötött szerződés teszi lehetővé, hogy hozzáférjenek a beszerzési igényekhez, ebben a szerződésben vállaljuk, hogy biztosítjuk a közvetlen kapcsolatfelvételt a ajánlatkérő partnereinkkel.

Jelenleg három különböző szolgáltatási csomagunk van:

 1. Üzlet-Infó „Alap”
 2. Üzlet-Infó „Standard”
 3. Üzlet-Infó „Extra”

A szolgáltatási csomagok határozott időtartamra – 6 vagy 12 hónap – rendelhetők meg.

Nézzük, hogy mi is tartozik pontosan ezen szolgáltatási csomagokba!

1. Üzlet-Infó „Alap”

Ez egy sikerdíjas jellegű hibrid konstrukció. Hibrid konstrukció azért, mert ennél a variációnál a megnyert munkák után 2%-5% sikerdíjjal dolgozunk és a sikerdíj mellett van az adott szerződési időszakra vonatkozóan egy szolgáltatás-üzemeltetési díjunk is. Az üzemeltetési díj minden esetben a szolgáltatás megrendelésekor fizetendő, míg a jutalék kizárólag akkor, ha a munka / megrendelés már kifizetésére került. A jutalék mértékéről a megadott intervallumon belül minden esetben egyedileg tudunk megállapodni.

A szolgáltatás további tartalmi elemei:

 • minden az adott ügyfél tevékenységi körébe tartozó beszerzési igény automatikus kijuttatása elektronikus úton. Ez az értesítés tartalmazza a megkeresés minden fontos paraméterét (rövid leírás, elérhetőségek, ajánlattételi határidő, kapcsolódó dokumentumok letöltési linkje)
 • közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása az egyes beszerzési igénykehez tartozó ajánlatkérő cégekkel, szervezetekkel
 • minden ügyfelünknek biztosítunk egy személyes kapcsolattartót, akinek kiemelt feladata, hogy segítsen az értékesítés és a beszerzés területén is
 • saját hozzáférés biztosítása a védett online felületünkhöz, ahol elérhetők a partnereink adatai és a rendszerünkben található minden beszerzési és értékesítési információk
 • lehetőség van beszerzési oldalról is használni a szolgáltatás, úgy hogy regisztrálják saját ajánlatkéréseiket és fogadják a többi ügyfelünk árajánlatát
 • pályázatfigyeléssel foglalkozó kiemelt partnerünk segítségével értesítést küldünk az elérhető pályázati lehetőségekről és egy alkalommal ingyenes (tisztán sikerdíjas) pályázatírási lehetőséget biztosítunk

A szolgáltatási csomag árai:
Üzlet-infó "Alap" 6 hónap időtartamra - 120.000 Ft + Áfa
AKCIÓ! Üzlet-infó "Alap" 12 hónap időtartamra -  190.000 Ft + Áfa

FONTOS! A szolgálást-üzemeltetési díjunkra a 12 hónapos szerződések esetében pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST


Üzlet-Infó „Standard”

Ez a forma egy tisztán átalánydíjas konstrukció. A szolgáltatás-üzemeltetési díjon felül további járulékos költségek / jutalékfizetési kötelezettségek ennél a verziónál már nincsenek.

A szolgáltatási csomag tartalmaz minden olyan elemet, amely része az Üzlet-Infó "Alap" csomagnak. Ezt a variációt első sorban azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az önkormányzati vagy nagyvállalati megrendelések iránt, de még nincs tapasztalatuk ezen a téren. 
Ebben a csomagban kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk, hogy közreműködő tanácsadót biztosítunk, aki segítséget nyújt a tartalmilag és formailag megfelelő ajánlatok elkészítésébe és benyújtásában, valamint a nagyvállalatok körében népszerű tendereztető rendszerek (Fluenta Sourcing, Ariba Sourcing) használatában. A csomag ára 10 db ajánlat elkészítésében való közreműködést tartalmaz.

A szolgáltatási csomag árai:
Üzlet-infó "Standard" 6 hónap időtartamra - 240.000 Ft + Áfa
AKCIÓ! Üzlet-infó "Standard" 12 hónap időtartamra - 420.000 Ft + Áfa

FONTOS! A szolgálást-üzemeltetési díjunkra a 12 hónapos szerződések esetében pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST


Üzlet-Infó „Extra”

Ez a szerződési formai is tisztán fix díjas konstrukció, sok hozzáadott értéket tartalmazó "Extra" lehetőségekkel. Tartalmazza az Üzlet-Infó „Standard” minden elemét de 10 db helyett 15 db ajánlat elkészítésében való szakértői közreműködést tartalmaz, továbbá bele tartozik még egy nettó 100.000 Ft értékű Google Ads online marketing csomagot is, melynek elemei a kampánymenedzsment szolgálatatás, valamint egy ügyfélszerző és egy remarketing kampány is.

A szolgáltatási csomag árai:
Üzlet-infó "Extra" 6 hónap időtartamra - 365.000 Ft + Áfa
AKCIÓ! Üzlet-infó "Extra" 12 hónap időtartamra - 560.000 Ft + Áfa

FONTOS! A szolgálást-üzemeltetési díjunkra a 12 hónapos szerződések esetében pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! 

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST


Mindegyik csomag esetében kialakítottunk 3 hirdetési módszert, amelyet minden partnerünk igénybe vehet díjmentesen: 

 • Kiemelt ajánlat: rövid tömör formában van lehetőség a tevékenységüket megjeleníteni az Üzlet-Infó felületén, vagy valamilyen akciójukra, kedvezményre, termékre felhívni a többi partnerünk figyelmét, 
 • "Beszerzési ötletadó" nevű hírlevelünk: részletesebb leírással lehet egy kör e-mailben felhívni a partnereink figyelmét a szóban forgó tevékenységre, 
 • Banner-es megjelenítés a weboldalunkon. Ez a weboldalunkon egy sáv, gyakorlatilag egy kép.


A szolgáltatási csomagok megrendelhetők e-mail-en!

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST