Profil

KÖZBESZERZÉSI AJÁNLATÍRÁS SIKERDÍJAS KONSTRUKCIÓBAN, GARANCIÁVAL!

Segítséget nyújtunk bármilyen közbeszerzési kérdésben.  A kiírásra kerülő közbeszerzésekről napi szinten tájékoztatjuk szerződött ügyfeleinket a weboldalunk jelszóval védett belső felületén. A kérdés felmerülhet mind az ajánlattevői, mind pedig ajánlatkérői oldalon. Az ajánlattevői képviselet során INGYENESEN elvégezzük a cégeknek az adott eljárásra vonatkozó előminősítését majd alkalmasság esetén a jogszabályoknak megfelelően elkészítjük ajánlatát, illetve elvégezzük az elektronikus közbeszerzési rendszerben felmerülő adminisztratív feladatokat. 

A közbeszerzési ajánlatok megírásában partnerünk  a Victoria Consulting Bt. képviseletében Dr. Szilva Gábor, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó (FAKSZ), aki több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a közbeszerzési ajánlatok összeállítása területén!

Miért érdemes közbeszerzésen indulni?

  • A meghirdetésre kerülő közbeszerzési eljárások nagy része nyílt eljárás, ahol tényleges versenyhelyzet alakul ki.
  • A közbeszerzési eljárások az elektronikus közbeszerzési rendszerben (EKR) kerülnek lefolytatásra, amely mindenki számára nyilvánosan elérhető és kereshető, továbbá az EKR-ben rögzített adatok nem manipulálhatók.  
  • A közbeszerzési eljáráson való nyertesség esetén stabil megbízásokhoz, munkákhoz juthat, amelyek akár egy vagy több éves periódusra megélhetést biztosíthatnak vállalkozása számára.
  • A közbeszerzési szerződés keretében elvégzett munka a továbbiakban referenciaként is felhasználható.
  • A gazdasági válsággal sújtott időszakban kiemelten fontos, hogy az állami vagy önkormányzati megrendelő biztosan kifizeti az elvégzett munka ellenértékét 

  Miben tudunk segíteni?

  • partnerünk segítségével szakszerűen, a jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészítjük az ajánlatát
  • az elektronikus közbeszerzési rendszerben (EKR) elvégzünk minden adminisztrációt
  • közbeszerzési és jogi szempontból átnézzük a szakmai anyagait, és ha szükséges, jelezzük a hibákat
  • ha nem ért egyet a döntéssel a közbeszerzési eljárás végén, akkor jogorvoslati eljárásban is biztosítjuk a képviseletet (megegyezés szerint, külön díjjazásért)

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?

A szolgáltatásunk sikerdíjas konstrukcióban vehető igénybe!
Az ajánlat elkészítésének van egy minimális, kis- és középvállalkozások számára is megfizethető, szolgáltatási díja és ezen felül már csak az elnyert munka után kérünk sikerdíjat. 

AKCIÓS AJÁNLATUNK 2023. május 31-ig:

Nemzeti eljárásban kiírt közbeszerzéshez ajánlat teljes körű összeállítása -  nettó 70.000 Ft + 2,5% sikerdíj!

FONTOS!

A fix szolgáltatási díjra teljes körű visszafizetési garanciát vállalunk, abban az esteben ha a beadott ajánlatot cégünknek felróható hibából érvénytelenítik (pl. tartalmi- vagy formai hiba, határidő elmulasztása.)!

A szolgáltatás további részleteivel kapcsolatban kérjen információt győri központi irodánktól!

 

Üzlet-Infó
9024 Győr, Kálvária út 55. II/4.
96 / 524-797
iroda@uzlet-info.hu