Profil

Legfrissebb keresleteink

2017. november 6.

Az Üzlet-Infó rendszerében közel 2000 cég, vállalkozás és önkormányzat és egyéb partner jeleníti meg rendszeresen vagy eseti jelleggel beszerzési igényeit belföldről és külföldről egyaránt. Ezektől a partnerektől érkező megkeresésekből szeretnénk kiemelni a néhányat.

A szeptemberben elindított Irinyi II. Kockázati Tőkealap az első olyan tőkeprogram Magyarországon, amely célként tűzte ki a magyar kis- és középvállalkozások Ipar 4.0-ás fejlesztéseinek finanszírozását - tájékoztatta hétfőn az MTI-t Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár. Hozzátette: az új tőkealap hiánypótló megoldás a hazai ipari cégek felzárkóztatására.” - írja cikkében a PIACT & PROFIT hírportál. A KKV-k fejlődéséhez - a tőkeellátottságon felül - fontos a megfelelő piachoz jutás és a megrendelésállomány növelése. Az Üzlet-Infó rendszerében közel 2000 cég, vállalkozás és önkormányzat jeleníti meg rendszeresen vagy eseti jelleggel beszerzési igényeit belföldről és külföldről egyaránt. Ezektől a partnerektől érkező megkeresésekből válogattunk:

1. Irodaszerek
Több mint 100 főt foglalkoztató (2 milliárd Ft árbevételű) partnercégünk keresi jövő évi irodaszer és irodai papíráru beszállítóját. Részletek győri irodánktól kérhetőek.

2. Fűtéstechnika
Magyarországon új, lakossági méretű kombi gázkazánok forgalmazásához keres a partnerünk, aki a termékcsalád kizárólagos haza forgalmazója.

3. Villanyszerelés
Épületek elavult villámvédelmi rendszerének javítására, felújítására keres kivitelezőt Pest megyei partnerünk.

4. Számítógépek
Általános informatikai eszközök beszerzéséhez vár ajánlatot budapesti partnerünk. Jelentősebb tételek a beszerzésből:
- 14 db notebook
- 10 db monitor (22”)
- 2 db asztali lézernyomtató

5. Irodabútorok
Az alábbi konferencia és irodabútorok beszerzéséhez vár ajánlatot partnerünk:
- 11 db konferencia asztal
- 33 db konferencia szék
- 4 db fogas panel

6. Útjavítás
Pest megyei, 3500 fős település keres céget a település belterületén található úthálózat 2018-as felújítási munkáinak elvégzésére.

7. Sátor
Önkormányzati partnerünk keres céget, aki a településen található 20m x 40m területű műfüves sportpálya ideiglenes sátorfedését meg tudja valósítani.

8. Hóeltakarítás
Budapesti partnerünk keres alvállalkozókat bevásárló központok parkolóinak hóeltakarítási és síkosságmentesítési feladatainak ellátására.

9. Építőipar
Zala megyei partnerünk keresd generálkivitelező vállalkozást irodaépületének komplett felújítására.

10. Tartályok
Nyomástartó edények (87 db) jogszabályban rögzített hatósági vizsgáztatására keres partnerünk vállalkozást.

Amennyiben a fenti megkeresések felkeltették az érdeklődését, központi irodánkban tud tájékozódni a együttműködés lehetőségeiről, feltételeiről.  

További Híreink

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább