Profil

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019. április 4.

Az előző évekhez hasonlóan 2019-ben is folyamatosan emelkedő tendenciát mutatnak a cégünkhöz beérkező, a partnerkörünkből begyűjtött beszerzési igények és ajánlatkérések. Szerencsére nem csak mennyiségi, de - ami legalább ennyire fontos - minőségi javulás is megfigyelhető a rendszerünkben megjelenő ajánlatkéréseknél. Ezeknek a pozitív tendenciáknak köszönhetően a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések száma és értéke is növekvő tendenciát mutat.

Az előző évekhez hasonlóan 2019-ben is folyamatosan emelkedő tendenciát mutatnak az cégünkhöz beérkező, a partnerkörünkből begyűjtött beszerzési igények és ajánlatkérések. Az előző év első negyedévének és az idei év első negyedévének adatait összevetve megállapítható, hogy az üzleti információs rendszerünkben megjelenő beszerzési igények száma 23% növekedett.

Ennél sokkal fonatosabb adat, hogy új kapcsolatkeresési technikánknak köszönhetően jelentősen megnőtt az olyan beszerzési igények száma, melyek kizárólag csak a szerződött partnereink számára elérhetőek.

Ilyen exkluzív projektjeink voltak - a teljesség igénye nélkül:

  • 5 db ipari kapu beszerzési győri partnerünk részére
  • nagy teljesítményű kompresszorok beszerzése
  • kovácsolással készülő előgyártmányok beszállítása
  • nagy értékű informatikai eszköz (interaktív monitor) beszerzése
  • beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszer kiépítése

Kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több, ilyen, kizárólag az Üzlet-Infó rendszerén keresztül elérhető beszerzés információ jusson el Önökhöz és egyfajta versenyelőnybe tudjuk hozni ügyfeleinket.

A beszerzési igények mennyiségi és minőségi javulása azt eredményezte, hogy az ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések száma is emelkedő tendenciát mutat. Néhány példa, referencia az utóbbi pár hét megvalósult üzleteiből (a teljesség igénye nélkül):
 

Megnevezés Megrendelő Kivitelező
34 db nyerges vontató dekormatricázása (logózás) Viavin Zrt. Dekotex
Autószervíz kivitelezéséhez 5 db ipari kapu leszállítása, beépítése UKON-SALES Kereskedelmi Kft. Kapu-Ker Kft.
Épületlakatos szerkezetek helyszíni szerelése, beépítése Sziget-Com Zrt. Rexmill Kft.
Gyalogút tervezése Pilisvörösvár Geo-Profil Kft.
3D logó és falfelirat készítése Farkas 3D Stúdió Kft. Z-Media Studio Kft.
Társasházi lakások felújításához tervek készítése BP. XV. ker. Önkományzat Fontan-Art Kft.
Bemutatkozó katalógus fordítása magyarról angolra PROCAM Kft. Fordítunk Kft.
Kölönböző vegyiáruk és kellékanyagok rendszeres beszállítása AGS Mérnökiroda Kft. Tegee Hungaria Kft.
Logózott reklámajndék tárgyak beszerzése Szegedi Tudományegyetem DUÁL Reklám Kft.
3 db notebook, 1 db színes lézernyomttó, 1 db projektor, 3 db 2TB-os HDD beszerzése Beled Város Önkormányzata The Blue Chip Kft.

Ez a rövid felsorolás is megmutatja, hogy mind a versenyszférából, mind az önkormányzati szférából érkező igények esetében ügyfeleink sikeresen használják az általunk közvetített információkat üzletszerzésre.

A jövőben is folyamatosan azon fogunk dolgozni, hogy még tovább növeljük a hatékonyságunkat és még nagyobb arányban valósuljanak meg üzletkötések a szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfelek között!

További Híreink

2021 a megújulás éve

Minden magyar vállalkozás – így az Üzlet-Infó – számára is nehéz éven vagyunk túl, de szerencsére a vírushelyzet okozta gazdasági nehézségek nem tudták megtörni a lendületünket. Új és jelentősen bővített szolgáltatási csomagokkal, valamint az online felületünk teljes megújításával készül

Tovább

EKR előadás

A COVID-19 járvány okozta bizonytalan gazdasági helyzetben felértékelődnek a stabil, fizetőképes megrendelők. A hazai KKV-k számára ilyen megrendelők lehetnek az önkormányzatok is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink felkészültek legyenek és képesek legyenek sikeresen pályázni az önkormányzati munkák

Tovább

Túl a 14000 beszerzési igényen

Újabb mérföldkőhöz értünk! A rendszerünkben regisztrált beszerzési igények száma elérte a 14000-et, a szerzési oldalról aktív partnereink száma meghaladta a 3300 és közel 400 vállalkozás veszi igénybe a szolgáltatásunkat.

Tovább

Egy kis májusi statisztika

Készítettünk egy rövid, szigorúan a számokra támaszkodó összesítést a 2020. májusában regisztrált beszerzési igények kapcsán. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi üzlet valósul meg és milyen a keresletleadó partnereink elérhetősége, mennyire után-követhetők a beszerzések.

Tovább

Az élet nem állhat meg

A járvány okozta gazdasági helyzet ellenére is aktívak az Üzlet-Infó partnerei. Az elmúlt hónapban több mint 250 regisztrált beszerzési igény mellett számos megvalósult üzlet és megrendelés is létrejött ügyfeleink között.

Tovább

Újdonságok és tervek 2020

Rövid összefoglaló a 2019-es évről és tájékoztatás a 2020-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Beszerzési hajrá és év végi akció

Az év végén megélénkül az alvállalkozók, következő évi beszállítok utáni kutatás, az információk begyűjtése. Annak érdekében, hogy minél több haza KKV számára legyenek elérhetőek ezek az igények decemberben jelentős KEDVEZMÉNYT adunk a szolgáltatásunk árából.

Tovább

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább