Profil

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

2018. május 30.

A mai napon sikeresen teljesítettük az egyik ez évre tervezett fejlesztésünket. Az év eleje óta tartó felkészülés után sikeresen bevezettük és alkalmazzuk az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. A rendszer bevezetése egy részről erős garanciát jelent ügyfeleink részére a minőségi szolgáltatásra, másrészről megalapozza cégünk további fejlődését, fejlesztését.

Két fontos stratégiai célkitűzéssel indultunk neki a 2018-as évnek. Az egyik célkitűzésünk az volt, hogy egy független tanúsító által is elismert, az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezessünk be. Az ezzel kapcsolatos felkészülést az év elején kezdtük meg a BHI-ISO Consulting Bt. segítségével. A befektetett munka a mai napon hozta meg a gyümölcsét azzal, hogy sikeres tanúsító auditon vagyunk túl.

A minőségirányítási rendszer bevezetése és külső, független tanúsító általi tanúsítása garanciát jelent az ügyfeleink részére, hogy szolgáltatásunk magas színvonalú, működési folyamataink átláthatóak.

A felkészülési folyamat több olyan hiányosságot is feltárt, aminek az orvoslása - reményeink szerint - még magasabb színvonalú szolgáltatást és még több elégedett ügyfelet eredményez.

A minőségirányítási rendszer bevezetése fontos mérföldkő a vállalkozás további fejlesztésében is. Megalapozza a 2018-as évre kitűzött másik stratégiai célunkat, mégpedig azt, hogy az ország különböző régióiban önálló képviseletekkel tudjunk megjelenni. Az év hátralévő részében jelentős erőforrásokat szeretnénk arra fordítani, hogy az ország keleti és déli régiójában is megfelelő partnert találjunk egy-egy önálló regionális iroda működtetésére.

Reményeink szerint az évet egy stabilan működő országos hálózattal rendelkező vállalkozásként zárhatjuk.

További Híreink

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább