Profil

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

2019. október 28.

Mi, az Üzlet-Infónál tisztában vagyunk vele, hogy szolgáltatásunk sikerességének egyik - és talán legfontosabb - mérőszáma a hozzánk befutó keresletek, ajánlatkérések száma. Ezért folyamatosan célzott lépéseket teszünk annak érdekében, hogy mind a velünk kapcsolatban lévő ajánlatkérő partnerek száma, mind pedig az általuk jelzett konkrét beszerzési igények száma is növekedjen.

2019. második és harmadik negyedévében kiemelt figyelmet fordítottunk a külföldi partnerkapcsolatok építésére. Együttműködést hoztunk létre a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával, az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályával és számtalan külföldi céggel közvetlenül is felvettük a kapcsolatot. Ajánlatkéréssel jelent meg rendszerünkben többek között a Chalmers University of Technology, a Watt Drive Antriebstechnik GmbH, a RÖHM GmbH, a MAN Energy Solutions SE, az Efneo Sp. z o.o., az FHB Group, a SISME Slovakia s.r.o. és még sok más kisebb-nagyobb külföldi cég és vállalkozás.

A külföldről érkező beszerzési igények mellett szép számmal voltak megkeresések magyarországi KKV-k, felsőoktatási intézményekállami vállalatok és önkormányzatok részéről is.

A kapcsolatépítésbe fektetett munkák pedig úgy látszik meghozta ügyfeleink részére az üzleti sikereket is. Számos területen és különféle nagyságrendben jöttek létre megvalósuló üzletek a hozzánk befutó beszerzési igényekből:

Megnevezés Kivitelező
Parkoló övezetben tervezési és nyílvántartási feladatok elvégzése Geo-Profil Kft.
TOP pályázathoz kapcsolódó tanácsadói feladatok ellátása Kreativo Magyarország Kft.
Intézménybővítéshez út- és közműhálózat kiviteli terveinek elkészítése Geo-Profil Kft.
Fémmegmunkáló üzem költöztetése (80 db 5-15 t tömegű gép) Ipartechnika Menedzser Kft.
Weboldal készítés Hatékony Marketing
Nyomdai termékek előállítása Online Druck Kft.
4 db információs tábla gyártása Schöck 2004 Kft.
Panzió felújítása és bővítése K und K Profitmegoldások Kft.
Inkubátorház kivitelezéséhez út- és közmű tervek készítése Geo-Profil Kft.
Mezőgazdasági üzem technólógiai szerelési munkái WelderCo Kft.
Vetőmagüzem technológia szerelési munkái B&B STEEL-BAU Kft.
140 db zártszelvényből hegesztett lábkeret gyártása Metal Product Kft.
Üzemcsarnok (9 db) berendezéseink szabványossági felülvizsgálatának elvégzése Sárfi Zoltán ev.
Ipari park fejlesztéshez kapcsolódó környezeti hatásvizsgálat elkészítése EHS Zóna
Forgácsolt alkatrészek gyártása Weldmont Metalltechnik Kft.
Webes felületen megjelenő reklámvideók készítése Daylight Média Kft.
Forgalomtechnikai tervek elkészítésére vonatkozó 24 hónapos keretszerződés iUtak Mérnökiroda Kft.
128 db felvonó berendezés érintésvédelmi, szabványossági felülvizsgálat Sárfi Zoltán ev.
Közmű- és útépítési munkák összesen nettó 77 mFt értékben Sándoraszfalt Útépítő Kft.
Műanyag forgácsolt alkatrészek gyártása Powertech CNC
50 kWh teljesítményű napelemes rendszer telepítése AER - Alternatív Energia Rendszerek Kft.
Autóbuszok átalakítási munkáihoz villamossági anyagok (kábelek) beszállítása Metal Product Kft.
Bazaltbeton út javítása 600 fm hosszúságban  Sándoraszfalt Útépítő Kft.

 

Ez - a közel sem teljes képet mutató - táblázat is jól illusztrálja, hogy a megfelelően ellenőrzött minőségi üzleti információ szinte minden területen jól hasznosítható. Az Üzlet-Infó rendszerének használatából profitálnak a kivitelezői, beszállítói oldalon lévő vállalkozások és a megrendelői, ajánlatkérői oldalon lévő partnereink is.

Az utóbbi fél évben elkezdett irányvonalat követve tovább szeretnénk bővíteni a külföldi partnereink számát mind közvetlen kapcsolatépítéssel mind pedig a különböző kereskedelmi kamarákkal és a hazánkban működő nagykövetségek kereskedelmi osztályaival együttműködve közvetetten is.

Amennyiben akár beszerzési oldalról, akár értékesítési oldalról érdekesnek találja szolgáltatásunkat, kérem vegye fel a kapcsolatot győri központi irodánkkal!

Elérhetőségeink:

iroda@uzlet-info.hu
+36 96 524-797

További Híreink

Új kollégát keresünk

Győri irodánkba keresünk értékesítő, projekt felelő pozícióba új kollégát!

Tovább

BESZÁLLÍTÓI NAP 2022

2019 után ismét megrendezésre került az ADVANTAGE AUSTRIA szervezésében az Osztrák-Magyar Beszállítói Nap a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében. A rendezvényen 6 ausztriai és 17 magyar vállalkozás képviseltette magát.

Tovább

Válság van! Fogjunk vissza minden költséget!?

Sokszor, sokféle cégtől halljuk, hogy itt a gazdasági válság, az infláció növekszik, minden drágább lett, „össze kell húzni a nadrágszíjat”. Valóban ez a jó stratégia? Kattintson a linkre és olvassa el rövid, ezzel kapcsolatos írásunkat!

Tovább

Beszerzési információk ellenőrzött forrásból

Gazdasági válság van! Az infláció növekszik, a fogyasztás visszaesőben! Létfontosságú az ügyfelek megtartása, ennél is fontosabb, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezetben is új megrendelésekhez juttassuk vállalkozásunkat! Ehhez elengedhetetlen, hogy megbízható beszerzési igényekről értesüljünk.

Tovább

Új kiegészítő szolgáltatások

A fejlődés kulcsa a változás! Júniustól két új kiegészítő szolgáltatással bővítettük tevékenységünket. Szolgáltatási csomagunkba integráltunk egy online marketinggel kapcsolatos szolgáltatást, valamint elindítottuk a közbeszerzési eljárások figyelését és a közbeszerzési ajánlatírást is.

Tovább

Üzleti lehetőség

Az Üzlet-Infó mottója „...hogy üzletben maradj!”. Ennek a mottónak a szellemében nyújtunk információkat üzleti lehetőségekről, beszerzési igényekről és kapcsoljuk össze a kínálati és a keresleti oldalt már közel 15 éve.

Tovább

Építőipar - húzó ágazat 2021-ben

Mint a gazdasági életben általánosságban, az Üzlet-Infónál is az építőipar volt az egyik legaktívabb terület. Összesen 1010 db kivitelezéssel és 186 db tervezéssel kapcsolatos munka és ajánlatkérés jelent meg rendszerünkben tavaly.

Tovább

Nyerjen el munkákat önkormányzati partnereinktől

Önkormányzati ajánlatkérés? Állami vállalat beszerzése? Ugyan már, ez mind lerágott csont! Semmi értelme foglalkozni vele! Vagy mégis van még remény?

Tovább

30% KEDVEZMÉNY 2021.12.31-ig

Egy régóta terveben lévő fejlesztés megvalósításán vagyunk túl sikeresen. Az Üzlet-Infó szolgáltatási csomagjai már teljesen papír-mentesen, online felületen érhetők el. Ennek apropóján most minden 12 hónap időtartamú szolgáltatásunk díjából 30% kedvezményt biztosítunk az év végéig.

Tovább

EKR előadás

A COVID-19 járvány okozta bizonytalan gazdasági helyzetben felértékelődnek a stabil, fizetőképes megrendelők. A hazai KKV-k számára ilyen megrendelők lehetnek az önkormányzatok is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink felkészültek legyenek és képesek legyenek sikeresen pályázni az önkormányzati munkák

Tovább

Túl a 14000 beszerzési igényen

Újabb mérföldkőhöz értünk! A rendszerünkben regisztrált beszerzési igények száma elérte a 14000-et, a szerzési oldalról aktív partnereink száma meghaladta a 3300 és közel 400 vállalkozás veszi igénybe a szolgáltatásunkat.

Tovább

Egy kis májusi statisztika

Készítettünk egy rövid, szigorúan a számokra támaszkodó összesítést a 2020. májusában regisztrált beszerzési igények kapcsán. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi üzlet valósul meg és milyen a keresletleadó partnereink elérhetősége, mennyire után-követhetők a beszerzések.

Tovább

Az élet nem állhat meg

A járvány okozta gazdasági helyzet ellenére is aktívak az Üzlet-Infó partnerei. Az elmúlt hónapban több mint 250 regisztrált beszerzési igény mellett számos megvalósult üzlet és megrendelés is létrejött ügyfeleink között.

Tovább

Újdonságok és tervek 2020

Rövid összefoglaló a 2019-es évről és tájékoztatás a 2020-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Beszerzési hajrá és év végi akció

Az év végén megélénkül az alvállalkozók, következő évi beszállítok utáni kutatás, az információk begyűjtése. Annak érdekében, hogy minél több haza KKV számára legyenek elérhetőek ezek az igények decemberben jelentős KEDVEZMÉNYT adunk a szolgáltatásunk árából.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább