Profil

Újdonságok és tervek 2018

2018. január 2.

Eredményes évet tudhat maga mögött az Üzlet-Infó és bízunk benne, hogy partnereink is hasonlóan sikeres esztendőt zártak. Reméljük, hogy ezekhez az üzleti sikerekhez szolgáltatásunkkal mi is hozzá tudtunk járulni, legyen szó akár az értékesítésről, akár a beszerzésről. Ebben az évindító írásban néhány újdonságról és várható fejlesztésről szeretnénk tájékoztatni partnereinket.

Kezdjük talán a 2017-es év történéseinek rövid összefoglalójával:

  • Szolgáltatásunkra előfizető vállalkozások száma elérte a 200-at.
  • Beszerzési oldalról aktív partnereink száma meghaladta az 1800-at.
  • 2017-ben a rendszerünkben regisztrált beszerzési igények száma meghaladta az 1600 db-ot.
  • A realizált üzletek nagyságrendje pedig több 100 millió Ft volt.

Változások és tervek 2018-ra:

  • A beszerzési igények területén szeretnénk nyitni a közbeszerzések irányába is. Az Üzlet-Infó rendszerébe gondos szűrés és előminősítés után fel fognak kerülni a Közbeszerzésekről szóló törvény 113. §-as szerint meghirdetett beszerzési eljárások is. A rendszerünk elérhetőek lesznek az ezekhez a beszerzésekhez tartozó összefoglaló tájékoztatók, mely alapján partnereink tudnak jelentkezni az adott munkára.
  • Fontos célkitűzésünk, hogy legkésőbb 2018. májusára bevezetésre kerüljön egy új az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő, tanúsított minőségirányítási rendszer. A rendszer bevezetésével a célunk az, hogy a működésünket még hatékonyabbá, átláthatóbbá és külső független szervezet által tanúsítottá tegyük, ezzel is növelve a partnereink elégedettségét. A rendszer bevezetésében a BHI-ISO Consulting Bt. lesz a segítségünkre, a tanúsítást pedig a Marton Szakértő Iroda Kft. fogja elvégezni.
  • 2018 végére szeretnénk egy az ország minden régiójában jelen lévő képviseleti hálózatot kialakítani, hogy még inkább ki tudjuk szolgálni a helyi, regionális kis- és középvállalkozások igényeit és koordinálni tudjuk a székhelyünktől távol eső megyékben a beszerzési igények fogadását.

Reményeink szerint a fenti változások és fejlesztések még inkább elősegítik, hogy partnereink tényleges üzleti információkhoz jussanak és ezáltal növelni tudják bevételeiket és csökkenteni tudják a költségeiket.

 

Kívánunk minden meglévő és leendő üzleti partnerünknek boldog és üzleti sikerekben gazdag új évet!

További Híreink

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább