Profil

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

2018. július 1.

Tevékenységünk során folyamatosan törekszünk arra, hogy releváns és az üzleti élet szempontjából hasznosítható információkkal lássuk el a szolgáltatásunkat igénybe vevő kis- és közvállalkozásokat. A Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásunknak köszönhetően most ismételten egy ilyen értéknövelő szolgáltatás elindításáról számolhatunk be.

Az Üzlet-Infó tevékenysége során első sorban az ügyfelei értékesítéásét elősegítő vásárlási igényekre, beszerzési információkra koncentrált. A fő szolgáltatási profil megtartása mellett folyamatosan arra törekszünk, hogy megkönnyítsük az ügyfeleink munkáját és olyan üzleti információkhoz juttassuk őket, amivel jelentősen javíthatják piaci helyzetüket.

A KKV szektor számára fonotos források lehetnek az Európai Unió és Magyarország Kormánya által elérhetővé tett különböző vissza nem térítendő és egyéb páyázati lehetőségek.

Az Üzlet-Infónál fontosnak tartjuk, hogy partnereink gyorsan és hatékonyan értesüljenek a pályázati lehetőségekről és szakszerű segítséget kapjanak ezen források kiaknázásához.

Ez a törekvésünk öltött testet a Napitender.hu Kft.-vel történt stratégia megállapodásban. Az együttműködésnek köszönhetően 2018. július 1-től a szerződött partnereink számára elindítottunk egy pályázatfigyelő és pályázatíró szolgáltatást.

A szolgáltatás az alábbi elemeket foglalja magába:

  • Uniós és belföldi forrásból megvalósuló pályázatok figyelése, e-mail értesítés a pályázatok megjelenéséről.
  • Havi hírlevél szolgáltatás az aktuális pályázati hírekről, tendenciákról.
  • 1 db pályázat ingyenes előkészítése és benyújtása.

Ez a szolgáltatás minden az Üzlet-Infóval érvényes szerződéses kapcsolatban álló ügyfelünk részére ingyenes elérhető.

Reméljük, hogy az új szolgáltatásunkkal sikerül további értékes információkhoz és piaci előnyökhöz juttatni ügyfeleinket!

 

További Híreink

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább